Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

O Γρηγόρης αναδεικνύεται «Χρυσός Πρωταγωνιστής» της δεκαετίας 26/07/2021

Ο Γρηγόρης κέρδισε το βραβείο Greek Business Champion της δεκαετίας, για την επιχειρηματικότητα και τη συνδρομή του στην Ελληνική Οικονομία. Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται στις εταιρείες που κατόρθωσαν να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη τους, προ φόρων, πάνω από 50%, συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019.

Τα βραβεία «Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Δεκαετίας», τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αποτελούν θεσμό για το Ελληνικό επιχειρείν.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Ιουλίου, στο Blue Azure, από την Direction Business Network και το βραβείο του Γρηγόρη παρέλαβε η κα Άννα Κολυβά, Marketing Director.

Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ και των γεύσεών του σε όλους τους καταναλωτές που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 49 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Website: gregorys.gr
Facebook: gregorysgr
Linkedin: gregory’s food service group
Ιnstagram: gregorysgr