Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

O Γρηγόρης διακρίθηκε στα Franchise Business Awards 2017 με το βραβείο MOST LOYAL NETWORK! 03/02/2017

Ως το δίκτυο franchise με τα πιο πιστά, σταθερά και αφοσιωμένα μέλη, αναδείχθηκε ο Γρηγόρης, στο πλαίσιο των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2017, υπό την αιγίδα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS. Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση για τον Γρηγόρη, που συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυo των 310 συνεργατών του, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η βράβευση αυτή αναδεικνύει το κύρος και την αξιοπιστία του Γρηγόρη, ως δικαιοπάροχο, με τους συνεργάτες του να επιβραβεύουν την επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία του. Το βραβείο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής του Γρηγόρη, κ. Δημήτρης Μήτος, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "Ο Γρηγόρης είναι στην αγορά 45 χρόνια και έχει καταφέρει να έχει 310 ικανοποιημένους συνεργάτες που νιώθουν ότι ανήκουν σε μια μεγάλη οικογένεια. Στα καταστήματά μας εργάζονται 3000 εργαζόμενοι οι οποίοι προσφέρουν απλόχερα τα χαμόγελα τους στους ανθρώπους που καθημερινά τα επισκέπτονται. Τους ευχαριστούμε για την αφοσίωσή τους!" Παράλληλα, στον κ. Μήτο, απονεμήθηκε και το βραβείο «Manager of the Year» στο χώρο του Franchise.

Για τον Γρηγόρη: Ο Γρηγόρης με μακρόχρονη παρουσία στη αγορά και πείρα 44 ετών, σήμερα είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και 8η σε ευρωπαϊκή κατάταξη, περιλαμβάνει πάνω από 300 σημεία σε όλο τον κόσμο και υποδέχεται 250.000 επισκέπτες καθημερινά.

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: Xριστιάνα Μπόχαλη Τηλ: 210 9604200, εσωτ. 108, email: christiana.bochali@msps.net