Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ο Γρηγόρης έγινε μέλος του Alliance For Coffee Excellence 29/05/2023

Αθήνα, 29 Μαΐου 2023

Ο Γρηγόρης είναι σήμερα ο καθημερινός και αγαπημένος προορισμός εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που αναζητούν ποιοτικό καφέ. Γιατί πίσω από το κάθε, γεμάτο αρώματα και γεύσεις, ποτήρι καφέ Γρηγόρης, κρύβεται ένα μεγάλο ταξίδι, που ξεκινάει από την επιλογή των πιο διαλεχτών και ποιοτικών κόκκων καφέ και καταλήγει στον καλύτερο καφέ που μας φτιάχνει τη μέρα.

Με στόχο να υποστηρίξει περαιτέρω την ευρύτερη αγορά του καφέ, ο Γρηγόρης έγινε μέλος του παγκόσμιου οργανισμού Alliance for Coffee Excellence (ACE). Ο ACE προάγει την αριστεία στον καφέ, υποστηρίζοντας τους πιο ποιοτικούς  καλλιεργητές καφέ παγκοσμίως. Σε αυτή την κατεύθυνση, κάθε χρόνο διοργανώνει το Cup of Excellence, ένα διεθνούς φήμης διαγωνισμό, για να αναδείξει τις καλύτερες σοδειές καφέ.

Μάλιστα, στο φετινό διαγωνισμό του Cup of Excellence, ο Γρηγόρης εκπροσωπείται από τον Coffee Expert του, Τάσο Κοδέλλα, ο οποίος είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού. Ο Τάσος Κοδέλλας είναι  εγκεκριμένος γευσιγνώστης, κάτοχος ανώτατων διακρίσεων όπως το Coffee Diploma, Authorized SCA Trainer, Q-Arabica Grader από το ινστιτούτο CQI, καθώς και πιστοποιημένος κριτής σε εθνικά  πρωταθλήματα SCA.

Ο Γρηγόρης, όντας πλέον μέλος αυτής της εκλεκτής κοινότητας, αποδεικνύει την αγάπη και την αφοσίωση του στον άριστο καφέ.

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

 Facebook: gregorysgr

Linkedin: gregory’s food service group

Ιnstagram: gregorysgr

Tik Tok: gregorysgr