Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ο Γρηγόρης φέρνει τα κάτω - πάνω στον καφέ με το FLAT WHITE (Διπλή δόση καφέ με γάλα) 08/06/2016

Ο Γρηγόρης, πιστός στο όραμά του να προσφέρει στους πελάτες του την καλύτερη καθημερινή εμπειρία καφέ, παρουσιάζει το FLAT WHITE.
 
Το FLAT WHITE έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Αυστραλία και σύντομα μετατράπηκε σε παγκόσμιο trend. Ανήκει στην ίδια «οικογένεια» με το café latte και το cappuccino αλλά έχει πιο έντονη γεύση καφέ λόγω της διαφορετικής αναλογίας καφέ και της ποσότητας του γάλακτος.
 
Η ζεστή του εκδοχή, αποτελεί μια μοναδική εμπειρία που αναδεικνύει το γευστικό προφίλ του καφέ espresso και συμπληρώνεται από αφρόγαλα με μεταξένια υφή.
 
Ο Γρηγόρης, σας παρουσιάζει την κρύα του εκδοχή, το FLAT WHITE FREDDO, με διπλή δόση espresso και παγωμένο γάλα … στο κάτω μέρος του ποτηριού, φέρνοντας τα κάτω-πάνω στον καφέ!
 
Αλλά, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές δεν σταματούν εδώ.
 
Ο Γρηγόρης στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσης των προτάσεών του, δημιουργεί την αποκλειστική σύνθεση FLATWHITE FRAPPE και παρουσιάζει το Nescafe «αλλιώς». Το FLAT WHITE FRAPPE, σερβίρεται αποκλειστικά στα καταστήματα Γρηγόρης.
  
Ο Γρηγόρης σας περιμένει να τα απολαύσετε αποκλειστικά και να ζήσετε πρώτοι την ξεχωριστή FLAT WHITE εμπειρία.
 
Καλό δροσερό και γευστικό Καλοκαίρι σε όλους!
 
Για τον Γρηγόρη:
Ο Γρηγόρης με μακρόχρονη παρουσία στη αγορά και πείρα 44 ετών, πιστός στις αξίες του, γεμίζει με μεράκι το στομάχι και την καρδιά των φίλων του από το 1972. Η οικογένεια του Γρηγόρη, σήμερα η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και 8η σε Ευρωπαϊκή κατάταξη,  περιλαμβάνει πάνω από 285 σημεία σε όλο τον κόσμο και υποδέχεται 200.000 καθημερινούς επισκέπτες. Τα προϊόντα φρεσκοφτιάχνονται και φρεσκοψήνονται στην κουζίνα του κάθε Γρηγόρη, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες προδιαγραφές, προκειμένου να τα απολαμβάνουν πάντα φρέσκα & λαχταριστά οι εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές, που εμπιστεύονται το όνομα Γρηγόρης, καθημερινά. 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Xριστιάνα Μπόχαλη Τηλ: 210 9604200, εσωτ 108, email: christiana.bochali@msps.net