Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ο Γρηγόρης λανσάρει μία Μπάρα- Κοινωνικό Προϊόν 23/10/2023

Για να προσφέρει επαγγελματική αποκατάσταση σε νέους με αναπηρία

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023

Ο Γρηγόρης, με κοινωνική ευαισθησία και ενσυναίσθηση, σχεδίασε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο να προσφέρει κοινωνική και εργασιακή ένταξη σε νέους με αναπηρία.

Για την επίτευξη αυτού του φιλόδοξου στόχου, ο Γρηγόρης λανσάρει ένα κοινωνικό προϊόν… για καλό σκοπό! Πρόκειται για τη νέα μπάρα με πρωτεΐνη και μαύρη σταφίδα, Γρηγόρης - School Synergy Snacks, η οποία συσκευάζεται από νέους με αναπηρία.  Με τον τρόπο αυτό, ο Γρηγόρης και η School Synergy Snacks εντάσσουν τους νέους ισότιμα στην αγορά εργασίας και γίνονται αρωγοί στο όνειρό τους για βιοπορισμό.

Για την υλοποίηση αυτής της μοναδικής δράσης, ο Γρηγόρης συνεργάζεται με την School Synergy Snacks. Πρόκειται για μία Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ‘Ένταξης Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων (Κοιν.Σ.Επ.), που έχει στο επίκεντρο την επαγγελματική αποκατάσταση νέων με νοητική αναπηρία και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές.

Η μπάρα Γρηγόρης - School Synergy Snacks, είναι ιδιαίτερα ποιοτική και γευστική, με υψηλή διατροφική αξία, υψηλή περιεκτικότητα φυτικών ινών και χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Η συσκευασία της είναι μοντέρνα και γεμάτη χρώματα και αποτυπώνει την αισιοδοξία και τη χαρά που προσφέρει στους νέους.

Διατίθεται αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης και online στο gregorys.gr ή το Gregory’s e-order app. Με κάθε αγορά μπάρας οι καταναλωτές προσφέρουν την αγάπη τους στους νέους και συμβάλλουν ουσιαστικά σε αυτή την εξαιρετική προσπάθεια ένταξής τους στον επιχειρησιακό στίβο.

Ο Γρηγόρης πιστεύει σε μια κοινωνία ισότητας και δικαιοσύνης και θα υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις αυτή την πρωτοβουλία, με στόχο την ευαισθητοποίηση του καταναλωτικού κοινού.

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Facebook: gregorysgr

Linkedin: gregory’s food service group

Ιnstagram: gregorysgr

Tik Tok: gregorysgr