Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ο Γρηγόρης μεταδίδει το χαμόγελο στα παιδιά 03/01/2023

Αθήνα, 3 Ιανουαρίου 2023

 Καλύπτει τις ανάγκες των σχολικών γευμάτων, σε 2 φιλανθρωπικά σωματεία

Ο Γρηγόρης στο πλαίσιο της προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο και όντας άμεσα συνυφασμένος με την αξία της διατροφής, προσφέρει το φαγητό στα παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, μεταδίδοντάς τους έτσι, τη χαρά και την αισιοδοξία.

Ο Γρηγόρης διέθεσε  ένα σημαντικό ποσό από τα έσοδα των επετειακών του θερμός, προκειμένου να στηρίξει τη διατροφή των παιδιών.  Με αυτόν το τρόπο,  ο Γρηγόρης εξασφάλισε τα σχολικά γεύματα όλων των παιδιών  στα φιλανθρωπικά σωματεία «Οι Φίλοι του Παιδιού» στην Αθήνα & «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο, για το σχολικό έτος 2022-2023.

Επιπλέον, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Γρηγόρης διοργάνωσε ένα Gregory’s Day σε κάθε σωματείο, με  στόχο να γιορτάσει με τα παιδιά αυτή την ξεχωριστή εποχή του χρόνου, που είναι συνυφασμένη με την προσφορά, την αγάπη και την αλληλεγγύη. Tα παιδιά διασκέδασαν με τον ηθοποιό Δημήτρη Μάριζα, χόρεψαν, έκαναν facepainting, απόλαυσαν τις ξεχωριστές γεύσεις του Γρηγόρη και ενθουσιάστηκαν με τα δώρα που τους έστειλε ο «Άγιος Βασίλης».

Ο Γρηγόρης θα συνεχίσει να φτιάχνει τη μέρα στα παιδιά, καθώς συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης από το προσωπικό και τους συνεργάτες του, τα οποία θα διατεθούν στα δύο σωματεία με στόχο να μη λείψει η χαρά και το χαμόγελο από κανένα παιδί.

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Website: gregorys.gr

Facebook: gregorysgr 

LinkedIn: gregory’s food service group

Instagram: gregorysgr