Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

O Γρηγόρης μπαίνει δυναμικά στο Tik Tok 04/04/2023

Αθήνα, 4 Απριλίου 2023

Ο Γρηγόρης, με το νέο του προφίλ,  μπαίνει δυναμικά στο Tik Tok, εντάσσοντας τη δημοφιλή πλατφόρμα στα βασικά κανάλια επικοινωνίας του.
Το Tik Tok έχει καταγράψει μεγάλη ανάπτυξη και επιτυχία τα τελευταία χρόνια και ο Γρηγόρης θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες και τα εργαλεία του για να αυξήσει το engagement του brand και να δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς και με τη Gen Z.
Με ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές στιγμές από την καθημερινή ζωή, εμπλουτισμένες με τη χρήση trending sounds & themes, ο Γρηγόρης θα μοιράζεται  αληθινό και αυθεντικό περιεχόμενο με το κοινό.
Ακολουθήστε @gregorysgr στο Tik Tok και μείνετε συντονισμένοι, για να απολαμβάνετε videos που θα σας φτιάχνουν τη μέρα!

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Facebook: gregorysgr

Linkedin: gregory’s food service group

Ιnstagram: gregorysgr

Tik Tok: gregorysgr