Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

O Γρηγόρης παραμένει κοντά σας με take away και delivery, όπου και αν βρίσκεστε! 16/11/2020

Τα καταστήματα Γρηγόρης, στο πλαίσιο των νέων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του covid-19, παραμένουν ανοιχτά προκειμένου να εξυπηρετήσουν το καταναλωτικό κοινό με take away και delivery, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Ταυτόχρονα, από τον προηγούμενο Μάρτιο, ο Γρηγόρης έχει ενσωματώσει στην υπηρεσία delivery τη δυνατότητα ανέπαφης παράδοσης στις online προπληρωμένες παραγγελίες, εξυπηρετώντας με ασφάλεια την κάθε παραγγελία.

Επιπλέον, μέσω της συνεργασίας του με το BOX food delivery app, ακόμα περισσότεροι καταναλωτές, μπορούν να γευτούν τις απολαυστικές προτάσεις του και να δώσουν γεύση και ποικιλία στη καθημερινότητά τους.   

Τα περιοριστικά μέτρα μπορεί να είναι σε ισχύ αλλά με το Γρηγόρη μπορείτε να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ, τις φρεσκοψημένες πίτες, μία ποικιλία επιλογών από φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς και δροσερές σαλάτες, όπου και αν βρίσκεστε. Αν είσαστε καθοδόν για την δουλειά, μπορείτε να κάνετε μία στάση σε κάποιο κατάστημα για να τα παραλάβετε, ενώ αν είσαστε στο σπίτι μπορείτε να παραγγείλετε online στο www.gregorys.gr ή στην εφαρμογή Γρηγόρης e-order, ή να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2130400400. Γιατί ο Γρηγόρης φέρνει στην πόρτα του σπιτιού σας το πρωινό, το brunch ή το μεσημεριανό σας γεύμα!

 Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει καθημερινά το χαμόγελο σε όλο τον κόσμο μέσω του καφέ και των γεύσεων του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 48 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!  

Κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην Ελληνική αγορά μικρής εστίασης και την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.

Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες. 

 

Website: gregorys.gr
Facebook: gregorysgr 
Linkedin: gregory’s food service group
Ιnstagram: gregorysgr