Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ο Γρηγόρης στηρίζει περιβαλλοντικές δράσεις στη Θεσσαλονίκη 13/06/2023

Χορηγός εστίασης στο Φεστιβάλ Thess Clean - Thess Green

Αθήνα, 13 Ιουνίου 2023

Ο Γρηγόρης συμμετείχε σαν χορηγός εστίασης στο Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας Thess Clean-Thess Green, που διοργανώθηκε από τον δήμο Θεσσαλονίκης στον χώρο της ΔΕΘ – HELEXPO.

Πρόκειται για το 2ο Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 ως τις 10 Ιουνίου, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού  για την αναγκαιότητα υιοθέτησης λύσεων μείωσης των απορριμμάτων, ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης υλικών.

Ο Γρηγόρης, σαν ένα πράσινο brand, ήταν παρόν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο μία καθαρή και πράσινη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 10 Ιουνίου πρόσφερε στους συμμετέχοντες, στην εθελοντική δράση καθαριότητας, λαχταριστές αλμυρές και γλυκιές γεύσεις, καθώς & χυμούς που τους έφτιαξαν τη μέρα.

Ο Γρηγόρης βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης στην Θεσσαλονίκη, όπου διαθέτει ήδη 16 καταστήματα. Στόχος του είναι να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την παρουσία του και να προσφέρει στους καταναλωτές που τον επισκέπτονται καθημερινά τα εκλεκτά προϊόντα και τη ζεστή φιλοξενία του.

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Facebook: gregorysgr

Linkedin: gregory’s food service group

Ιnstagram: gregorysgr

Tik Tok: gregorysgr