Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ο Γρηγόρης στηρίζει τη φιλανθρωπική δράση της Creaid 27/03/2023

Είναι χορηγός εστίασης στην έκθεση-δημοπρασία Memorabilia

Αθήνα, 27 Μαρτίου 2023

Ο Γρηγόρης, συνεχίζει να υλοποιεί δράσεις με κοινωνικό αντίκτυπο και συμμετέχει σαν χορηγός εστίασης  στην έκθεση – δημοπρασία “Memorabilia”, που διοργανώνει η  CREAID στις 5 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο χώρο του Μηχανουργείου.

Η Creaid, με στόχο να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό για τη στήριξη του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», δημοπρατεί ένα πλήθος αντικειμένων που δώρισαν διάσημες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Καλλιτέχνες, αθλητές, άνθρωποι του πνεύματος και των γραμμάτων έχουν διαθέσει  αντικείμενα «ορόσημα» από την προσωπική τους συλλογή, έτσι ώστε να συμβάλλουν σε αυτό το σκοπό. Έτσι, οι προσκεκλημένοι στην Memorabilia θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μοναδικά εκθέματα όπως το μπλουζάκι της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τη στολή του Μίλτου Τεντόγλου,  την  σκακιέρα του Garry Kasparov, την παρτιτούρα της Μαρίας Κάλλας, τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου, το βραχιόλι της Jenifer Lopez και αμέτρητα άλλα αντικείμενα μεγάλης συλλεκτικής και συναισθητικής αξίας.

Ο Γρηγόρης θα είναι παρόν σε αυτό το σημαντικό γεγονός, προσφέροντας στους προσκεκλημένους το φαγητό που θα τους φτιάξει τη μέρα. Ταυτόχρονα, αυτές τις μέρες, πραγματοποιεί διαγωνισμό στη σελίδα του στο Instagram,  όπου 5 τυχεροί θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να δουν από κοντά τα εκθέματα και να απολαύσουν αυτή την μοναδική εμπειρία!

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Facebook: gregorysgr

Linkedin: gregory’s food service group

Ιnstagram: gregorysgr