Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ο Γρηγόρης τώρα και στη Wolt 02/10/2023

Αθήνα, 2 Οκτωβρίου 2023

Γρηγόρης και Wolt εγκαινιάζουν τη νέα τους συνεργασία, φέρνοντας στην πόρτα των χρηστών της online πλατφόρμας delivery, μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, μέσα σε λίγα λεπτά. Η συνεργασία έχει ξεκινήσει από τον Ιούλιο και ήδη πάνω από 85 καταστήματα Γρηγόρης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας, είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή της Wolt.

Έτσι, οι χρήστες της Wolt έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα αλμυρών και γλυκών προτάσεων που είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Γρηγόρης. Εκλεκτά χαρμάνια καφέ, φυσικοί χυμοί, παραδοσιακές πίτες, δροσερές σαλάτες, ευφάνταστα σάντουιτς και λαχταριστά γλυκίσματα, παρασκευάζονται καθημερινά σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης, έτσι ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν πάντα φρεσκοφτιαγμένα προϊόντα, από ποιοτικές πρώτες ύλες.

Παράλληλα, οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να εξυπηρετηθούν κατά τις ώρες λειτουργίας του εκάστοτε καταστήματος Γρηγόρης που εξυπηρετεί την περιοχή τους και οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω κάρτας και με μετρητά.

Οι πελάτες της Wolt έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους σε πραγματικό χρόνο, μέσω του live tracking της εφαρμογής της Wolt. Επιπλέον, μπορούν να κάνουν τις αγορές τους, αξιοποιώντας το φιλικό προς τον χρήστη μενού που συνοδεύεται από φωτογραφίες, χαρακτηριστικά και περιγραφή του προϊόντος.

Μέσα από τη συνεργασία τους, ο Γρηγόρης και η Wolt συνδυάζουν την ταχύτητα και την ακρίβεια σε κάθε παραγγελία που προσφέρει η πλατφόρμα, με τα γευστικά προϊόντα Γρηγόρης, που οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν γρήγορα και εύκολα στην πόρτα τους, με ένα «κλικ».

Η συνεργασία έχει τύχει, μέχρι στιγμής, μίας εξαιρετικά θετικής ανταπόκρισης και θα επεκταθεί ακόμα περισσότερο με επιπλέον καταστήματα Γρηγόρης, σε πόλεις που δραστηριοποιείται η Wolt.

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Facebook: gregorysgr

Linkedin: gregory’s food service group

Ιnstagram: gregorysgr

Tik Tok: gregorysgr