Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ο Γρηγόρης υποψήφιος στα European Coffee Awards 2016 21/10/2016

(21/10/2016)

Τον τίτλο «Best Coffee Chain, Southern Europe», -«Σημαντικότερη αλυσίδα καφέ στη νότια Ευρώπη»- διεκδικεί για φέτος ο Γρηγόρης, με την υποψηφιότητά του, στον σημαντικό για τον ευρωπαϊκό τομέα του καφέ, διαγωνισμό European Coffee Awards.
 
Πρόκειται για ένα θεσμό εννέα χρόνων, που προωθεί τις κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη που διακρίνονται για τις άριστες πρακτικές τους και τις καινοτομίες που προβάλλουν στον κλάδο του καφέ, ενώ έχουν επιλεχθεί μετά από έρευνα και αξιολόγηση περισσότερων από 100 ειδικών στον συγκεκριμένο κλάδο. 
Τα βραβεία διοργανώνονται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Allegra.
 
Νικητές των βραβείων ανακηρύσσονται οι εταιρείες που θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους από το κοινό και πιο συγκεκριμένα από στελέχη εταιρειών, καθώς έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή μέσω εταιρικού email.
Mπορείτε να στηρίξετε την υποψηφιότητα του Γρηγόρη εδώ: http://www.allegra-insight.co.uk/w/C7c
 
Τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν σε ειδική τελετή, στις 21-23 Νοεμβρίου, στη Βουδαπέστη.
 
Ο Γρηγόρης με μακρόχρονη παρουσία στη αγορά και πείρα 44 ετών, σήμερα είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και 8η  σε ευρωπαϊκή κατάταξη, περιλαμβάνει πάνω από 300 σημεία σε όλο τον κόσμο και υποδέχεται 250.000 επισκέπτες καθημερινά.
 
Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: Xριστιάνα Μπόχαλη Τηλ: 210 9604200, εσωτ: 108, email: christiana.bochali@msps.net