Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ο Γρηγόρης υποστηρίζει το έργο του ΚΥΑΔΑ και τη συναυλία ΑΓΑΠΗ ΡΕ+ 21/07/2015

(21/7/2015)

Την Τρίτη 28 Ιουλίου 2015 στις 21:00, η καλλιτεχνική πρωτοβουλία αλληλεγγύης Αγάπη Ρε + και η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν συναυλία αγάπης με ελεύθερη είσοδο για την ενίσχυση του  ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων).
 
Το ΚΥΑΔΑ στηρίζει καθημερινά 20.000 ανθρώπους στην Αθήνα με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και συσσίτια. Στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, στο παλιό Φρουραρχείο, κάθε εβδομάδα προστίθενται 150 νέοι δικαιούχοι. Σήμερα έχει εγγεγραμμένες περισσότερες από 8.000 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους και δυστυχώς λόγω των εκτάκτων συνθηκών, οι ελλείψεις που παρουσιάζονται είναι ανησυχητικά μεγάλες.
 
Όποιος επιθυμεί κατά την είσοδο του στην Τεχνόπολη μπορεί να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα και προϊόντα προσωπικής υγιεινής) τα οποία θα διατεθούν στους συνανθρώπους μας που φροντίζει το ΚΥΑΔΑ.
Μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, ο Γρηγόρης στηρίζει τη σπουδαία αυτή ενέργεια.
 
Συγκεκριμένα, η εταιρία Γρηγόρης Μικρογεύματα αλλά και οι εργαζόμενοι, συμμετέχουν συγκεντρώνοντας όλοι μαζί τρόφιμα, φάρμακα και καθαριστικά για την ενίσχυση του ΚΥΑΔΑ. Παράλληλα, από τις 21 έως και τις 28 Ιουλίου ο Γρηγόρης ενημερώνει τους πελάτες του ότι θα υποδέχεται σακούλες με  τα παραπάνω είδη σε 10 καταστήματα καθώς και στα γραφεία του στον Άλιμο (Αρχαίου Θεάτρου 8) και κερνάει καφέ όλους όσους έχουν την καλή διάθεση να προσφέρουν!  Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνει  όσους θέλουν να βοηθήσουν χωρίς απαραίτητα να παραβρεθούν στη συναυλία.
Την επόμενη ημέρα της συναυλίας ο Γρηγόρης έχει αναλάβει την ευθύνη να παραδώσει το σύνολο των προσφορών στην κεντρική αποθήκη του  ΚΥΑΔΑ.
 
Καταστήματα Γρηγόρης:
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ 4, ΑΘΗΝΑ ΑΚΤΗ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΩΤΗ ΗΣΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑ                                                                                              
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 204, ΤΑΥΡΟΣ                                                                                                                              ΑΔΡΙΑΝΟΥ 28 & ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΗΣΑΠ ΚΗΦΙΣΙΑ                                                                                       
ΣΥΓΓΡΟΥ 72, ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ                                                                             Κ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ  67-71&ΣΟΛΩΝΟΣ 46-48, ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 57Α, ΠΙΚΕΡΜΙ                                                                                                                  ΑΘΗΝΩΝ & ΑΡΓΟΥΣ 148, ΑΘΗΝΑ
Λ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ & ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ 1, ΒΑΡΚΙΖΑ ΣΠΕΤΣΩΝ 53, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
 
Στη συναυλία αγάπης ενώνουν τις φωνές τους οι (αλφαβητικά): Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Γιώργος Καραδήμος, Θέμης Καραμουρατίδης, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη και RadioSol.
 
Σας περιμένουμε!!!
 
Για τον Γρηγόρη:
Ο Γρηγόρης, πιστός στις αξίες του, γεμίζει με μεράκι το στομάχι και την καρδιά των φίλων του από το 1972. Η οικογένεια του Γρηγόρη, σήμερα η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και 8η στην Ευρώπη,  περιλαμβάνει πάνω από 270 σημεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Αλβανία και Μπαχάμες. Τα προϊόντα φρεσκοφτιάχνονται και φρεσκοψήνονται στην κουζίνα του κάθε Γρηγόρη, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες προδιαγραφές, προκειμένου να τα απολαμβάνουν πάντα φρέσκα & λαχταριστά οι εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές, που εμπιστεύονται το όνομα Γρηγόρης, καθημερινά.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Νότα Μπούμπαλου
Τηλ: 210 9604200 εσωτ. 208 , Φαξ:210 9649013
nota.boumpalou@msps.net