Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Όροι διαγωνισμού instant win - Μήνας καφέ 18/09/2014

(18/9/2014)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Στον διαγωνισμό για τον καφέ του μήνα που διοργανώνει ο 'ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ' από 29/09/2014 έως 31/10/2014 και μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών, μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιριών 'ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ', 'GREEN CATERING AE', 'ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΡΩΤΟΦΟΥΡΝΙΣΜΑΤΑ Α.Ε.Ε.', 'Α.Λ.Α.Σ. Α.Ε', των franchise καταστημάτων Γρηγόρης καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού.
 2. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιείται στο δίκτυο καταστημάτων Γρηγόρης, όπου υπάρχει η σχετική σήμανση (αναρτημένο διαφημιστικό υλικό). H 'ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ' διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις ημερομηνίες διάρκειας του διαγωνισμού αναρτώντας σχετική ανακοίνωση στο site www.gregorys.gr
 3. Με την αγορά οποιουδήποτε ροφήματος καφέ εντός των καταστημάτων Γρηγόρης αλλά και μέσω παραγγελιών delivery, ο καταναλωτής έχει δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός γίνεται μέσα στα καταστήματα την στιγμή της αγοράς με ένα έντυπο ξυστό που ο καταναλωτής θα προμηθεύεται από τον υπάλληλο ή από τον υπάλληλο ο οποίος θα παραδώσει την παραγγελία delivery στον πελάτη.
 4. Ο καταναλωτής, αφού ξύσει την επιφάνεια του εντύπου ξυστού θα μπορεί να μάθει αμέσως αν κέρδισε ή όχι. Εφόσον υπάρχει η φράση «Συγχαρητήρια! Κέρδισες!» κάτω από την ξυστή επιφάνεια, σημαίνει ότι έχει κερδίσει το δώρο του καφέ για ένα μήνα. Σε αυτή την περίπτωση, αφού επικοινωνήσει με την εταιρία στο τηλέφωνο 210.9971186 και δη με την υπάλληλο κα Τσανάκα Ντόλυ (από την 09:30 πμ μέχρι και την 17:00 μ.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή) ή μέσω email info@gregorys.gr και να δηλώσει τα πλήρη στοιχεία του (όνομα, επίθετο, πατρώνυμο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας) καθώς και το κατάστημα από το οποίο επιθυμεί να παραλαμβάνει το δώρο του. Στη συνέχεια θα παραλάβει είτε από το από το ταμείο του καταστήματος ή από τον υπάλληλο που του παρέδωσε την παραγγελία ένα ειδικό δελτίο, και με το ειδικό δελτίο θα μπορεί για 30 ημέρες να παραλαμβάνει δωρεάν 1 καφέ την ημέρα από το κατάστημα της επιλογής του. Ο νικητής έχει τη δυνατότητα να παραλάβει συνολικά 30 καφέδες. Δεν είναι υποχρεωμένος να παραλαμβάνει έναν καφέ κάθε μέρα, έχει τη δυνατότητα για πολλαπλές παραλαβές οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση στο σύνολό τους δεν μπορεί να είναι περισσότερες από 30. Ο νικητής θα πρέπει να προσέρχεται εντός του καταστήματος της επιλογής του και να παραλαμβάνει το καφέ του από εκεί ή να κάνει τηλεφωνικά την παραγγελία του μέσω delivery. Αν επιλέξει να εξαργυρώσει το δώρο του μέσω delivery θα πρέπει να συμπληρώνεται το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό παραγγελίας για delivery. Ο νικητής θα μπορεί να εξαργυρώσει το δώρο του μέχρι και την 31-12-2014. Διευκρινίζεται πως το δώρο αφορά αποκλειστικά και μόνο οποιοδήποτε ρόφημα καφέ επιλογής του νικητή. Επίσης 1000 τυχεροί θα κερδίσουν έναν καφέ δώρο, εφόσον ξύσουν την επιφάνεια και δουν το μήνυμα: «Κέρδισες έναν καφέ! Και μια ακόμη ευκαιρία για να κερδίσεις τον καφέ του μήνα!». Οι 1000 τυχεροί με την προσκόμιση του ξυστού θα μπορούν είτε επιτόπου, είτε την επόμενη φορά που θα επισκεφτούν το κατάστημα της επιλογής τους, είτε όταν κάνουν τηλεφωνικά την παραγγελία τους μέσω deliveryνα εξαργυρώσουν το δώρο τους το αργότερο μέχρι και την 31-10-2014. Αν επιλέξουν να εξαργυρώσουν το δώρο του μέσω delivery και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να συμπληρώνεται το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό παραγγελίας για delivery.
 5. Το δώρο του διαγωνισμού είναι: 100 τυχεροί θα κερδίσουν τον καφέ του μήνα (1 καφέ την ημέρα) από οποιοδήποτε κατάστημα τις επιλογής τους . Επίσης 1000 τυχεροί θα κερδίσουν έναν καφέ δώρο.
 6. Τα δώρα δεν εξαργυρώνονται με μετρητά. Τα δώρα είναι απολύτως προσωποπαγή , ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως, μοναδικά και δεν αντικαθίστανται.
 7. Οι 'ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ' δεν ευθύνεται για τυχόν καταστροφή (ολική ή μερική), απώλεια, κλοπή ή αφαίρεση των ειδικών δελτίων . Δικαιούχος των δώρων λογίζεται ο κομιστής αυτών.
 8. Η διοργανώτρια εταιρεία 'ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ' απαλλάσσεται από την υποχρέωση παράδοσης των δώρων σε περιπτώσεις που με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί οι όροι του διαγωνισμού.
 9. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό διατηρούν την συγκατάθεσή τους στη διοργανώτρια εταιρία, για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του διαδικτύου. Ιδιαίτερα η 'ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ' δικαιούται να δημοσιεύσει και να χρησιμοποιήσει για διαφημιστικούς σκοπούς τους νικητές, φωτογραφίες αυτών, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή των επάθλων για διαφημιστικούς λόγους, η δε συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό συνεπάγεται αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς.
 10. Η 'ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ' έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους και τις ημερομηνίες του διαγωνισμού ή και να ακυρώσει τη διενέργειά του σε περίπτωση που συντρέχει σοβαρός λόγος. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της ανωτέρω εταιρείας. Η ευθύνη της διοργανώτριας εταιρείας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων Δώρων. Η διοργανώτρια εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημιά και/ή για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεση ή έμμεσα με τα Δώρα, την χρήση των Δώρων ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του Προγράμματος και της διανομής των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της διοργανώτριας εταιρείας παύει να υφίσταται. Η διοργανώτρια εταιρεία δεν θα υπέχει ούτε θα αναλάβει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων.
 11. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αυτό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων
 12. Οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι ήδη κατατεθειμένοι στη συμβολαιογράφο Αθηνών κα Μάρθα Αικατερίνη Γασπαρινάτου - Βαρελτζίδη.