Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Πάνω από 360 καταστήματα Γρηγόρης franchise σε Ελλάδα & Εξωτερικό! 22/09/2020

Mε ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζει να αναπτύσσεται η εταιρία Γρηγόρης. Μέσα στο 2020 έχει ανοίξει,  μέχρι στιγμής,  20 νέα καταστήματα franchise,  ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό του δικτύου της σε πάνω από 360.  Τα νέα καταστήματα βρίσκονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ζάκυνθο, Μυτιλήνη, Ερμιόνη, Λαύριο, και Λάρνακα Κύπρου.

 Η 9η μεγαλύτερη εταιρία καφέ στην Ευρώπη συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία και, παρά τις σημερινές αντίξοες συνθήκες του περιβάλλοντος, βρίσκεται πολύ ψηλά στην προτίμηση όσων θέλουν να επενδύσουν σε μία δική τους επιχείρηση. Οι συνεργάτες franchisee επιλέγουν το Γρηγόρη με σκοπό να προσφέρουν στους πελάτες τους  προϊόντα υψηλής ποιότητας μαζί με μια ιδιαίτερα απολαυστική και γευστική εμπειρία και φυσικά να έχουν πολύ καλή απόδοση της επένδυσής τους!

Ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Γρηγόρη, είναι  η διαφοροποίηση του μενού του, καθώς βασίζεται στο “more than coffee & all day food”.  Στο Γρηγόρη ο καταναλωτής μπορεί να βρει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών σε καφέδες, ροφήματα, παραδοσιακές πίτες, σαλάτες και λαχταριστά σάντουιτς, όπως επίσης και διαφοροποιημένα προϊόντα που καλύπτουν σύγχρονες ειδικές διατροφικές τάσεις, όπως wellbeing, vegan και lacto-free. 

Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ και των γεύσεών του σε όλους τους καταναλωτές που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά,  να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 48 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!  

Κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην Ελληνική αγορά μικρής εστίασης και την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες. 

Facebook: gregorysgr 
Website: gregorys.gr
Ιnstagram: gregorysgr