Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ποικιλία γευστικών νηστίσιμμμ...ων προτάσεων από τον Γρηγόρη 04/04/2016

(4/4/2016)

Ο Γρηγόρης για άλλη μία χρονιά ανανέωσε  τη γκάμα των προϊόντων του  και υποδέχεται τη νηστεία της Σαρακοστής.
Οι πιστοί φίλοι του Γρηγόρη, περιμένουν να απολαύσουν τις μοναδικές του γεύσεις, τις μέρες πριν το Πάσχα, καθώς  αποτελεί πλέον μια από τις πρώτες επιλογές όσων ζητούν διαφορετικές αλλά και νόστιμες  προτάσεις.
Οι νέες επιλογές  καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών που νηστεύουν αλλά ενισχύουν και την ποικιλία των γεύσεων για το σύνολο των πελατών καθώς εμπλουτίζουν όλες τις κατηγορίες προϊόντων του Γρηγόρη από πίτες, σάντουιτς, σαλάτες, γλυκίσματα μέχρι και τα ροφήματα, με τον αγαπημένο καφέ με γάλα σόγιας.
Για φέτος ξεχωρίζουμε τη  χειροποίητη μανιταρόπιτα, που  έγινε σε συνεργασία με το σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου, μια ιδιαίτερη πρόταση με βάση μανιτάρια λευκά και Portobello, το σαρακοστιανό φραντζολάκι με τοματοκεφτέδες και χούμους καθώς και το μπενιέ full πραλίνα με νηστίσιμη πραλίνα.
Οι  πρωτότυπες  νηστίσιμες συνταγές του Γρηγόρη θα σας κάνουν να πείτε «νηστίσιμμμ...»
To ίδιο θα πουν και οι fans στα social media, καθώς από τις 15 έως τις 20 Απριλίου ο Γρηγόρης θα πραγματοποιήσει τον πιο #νηστίσι-μμμ…  διαγωνισμό στο instagram στο @Gregorysgr. Στο τέλος της ενέργειας θα πραγματοποιηθεί κλήρωση από την οποία θα αναδειχθούν 10 τυχεροί που για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα θα απολαύσουν το νηστίσιμο μενού της επιλογής τους.
 
Καλή Σαρακοστή σε όλους!
 
Για τον Γρηγόρη:
Ο Γρηγόρης με μακρόχρονη παρουσία στη αγορά και πείρα 44 ετών, πιστός στις αξίες του, γεμίζει με μεράκι το στομάχι και την καρδιά των φίλων του από το 1972. Η οικογένεια του Γρηγόρη, σήμερα η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και 8η σε Ευρωπαϊκή κατάταξη,  περιλαμβάνει πάνω από 285 σημεία σε όλο τον κόσμο και υποδέχεται 200.000 καθημερινούς επισκέπτες. Τα προϊόντα φρεσκοφτιάχνονται και φρεσκοψήνονται στην κουζίνα του κάθε Γρηγόρη, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες προδιαγραφές, προκειμένου να τα απολαμβάνουν πάντα φρέσκα & λαχταριστά οι εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές, που εμπιστεύονται το όνομα Γρηγόρης, καθημερινά.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Eύη Σπυριδάκου
Τηλ: 210 9604200
info@msps.net