Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

«Προσφορά 1+1 καφέ» από τον Γρηγόρη! 01/02/2021

Το ένα συν ένα.. δεν είναι ψέμα!  

Είναι η μεγάλη προσφορά του Γρηγόρη στις οnline παραγγελίες, όπου παραγγέλνετε τον αγαπημένο σας καφέ σε οποιοδήποτε μέγεθος, και παίρνετε δώρο άλλον ένα καφέ της επιλογής σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε την παραγγελία σας μέσω  του Gregorys.gr και του Gregory’s e-order app ή μέσω της πλατφόρμας του e-food

Μη χάσετε αυτή την προσφορά, γιατί  η χαρά της απόλαυσης πρέπει να μοιράζεται στα δύο!

Γρηγόρης - Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 49 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!  
Κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην Ελληνική αγορά μικρής εστίασης και την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.
Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες. 

Website: gregorys.gr
Facebook: gregorysgr 
Linkedin: gregory’s food service group
Ιnstagram: gregorysgr