Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Στον Γρηγόρη, ο καφές μας κερνάει 06/06/2022

Στους 10 καφέδες ο επόμενος κέρασμα

Αυτό το καλοκαίρι, ο Γρηγόρης μας κερνάει τον καφέ της αρεσκείας μας και δίνει σε όλους εμάς, που «είμαστε του καφέ», ένα ακόμα λόγο για να χαμογελάσουμε!

Με την ενέργεια «Κάθε μέρα μαζί», στους 10 καφέδες που αγοράζουμε από το κατάστημα Γρηγόρης της γειτονιάς μας, κερδίζουμε ακόμα ένα καφέ δώρο. Όποιο χαρμάνι ή μέγεθος επιλέξουμε κάθε φορά!

Από 6 έως 30 Ιουνίου, δηλώνουμε συμμετοχή στο «Κάθε μέρα μαζί», και βγαίνουμε κερδισμένοι. Στη βόλτα, στα ψώνια, στην παραλία, ή καθοδόν για το σπίτι ή το γραφείο, κάνουμε μία στάση στον Γρηγόρη, συλλέγουμε καφέδες και απολαμβάνουμε το κέρασμά μας!

Η ενέργεια αφορά αγορές μέσω take away στα καταστήματα που φέρουν την ειδική σήμανση και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επισκεφθούμε το κατάστημα που μας εξυπηρετεί και να κάνουμε την εγγραφή μας.

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Facebook: gregorysgr 

LinkedIn: gregory’s food service group

ΙInstagram: gregorysgr