Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Τα Protein Avocado Bowls αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2023» 10/04/2023

Κορυφαία διάκριση για τον Γρηγόρη στο θεσμό Προϊόν της Χρονιάς 2023

Αθήνα, 10 Απριλίου 2023

Ο Γρηγόρης κατάκτησε μία κορυφαία διάκριση στην Τελετή Απονομής των βραβείων «Προϊόν της Χρονιάς 2023», όπου τα Protein Avocado Bowls ψηφίστηκαν, από τους ίδιους τους καταναλωτές, ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία  «Έτοιμα γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας».

Τα Protein Avocado Bowls είναι πλήρη γεύματα, υψηλής διατροφικής αξίας, που αποτελούν μία πλούσια πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών. Είναι παρασκευασμένα από εκλεκτές πρώτες ύλες, με κύριο συστατικό το αβοκάντο  και αποτελούν την ιδανική επιλογή ενός χορταστικού & ιδιαίτερα γευστικού γεύματος για όλους όσους ακολουθούν μία ισορροπημένη διατροφή.

Στόχος του Γρηγόρη, τα τελευταία χρόνια, είναι να κάνει προσιτή την wellbeing διατροφή, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων μέσα από τα καταστήματά του, που βρίσκονται σε κάθε γειτονιά.

Το «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης, διεθνώς, σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων έλαβε χώρα τη Δευτέρα 3 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το βραβείο παρέλαβε η Marketing & Shared Services General Director, Άννα Κολυβά.

Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει, για ακόμη μία φορά, την προσήλωση του Γρηγόρη στην ανάπτυξη καινοτόμων & γευστικών προϊόντων, που απαντούν στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και μας φτιάχνουν τη μέρα.

 Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Website: gregorys.gr

Facebook: gregorysgr

Linkedin: gregory’s food service group

Ιnstagram: gregorysgr

Tik Tok: gregorysgr