Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ταχεία επέκταση του Γρηγόρη στην Ευρώπη 30/09/2019

Νέα καταστήματα σε Γερμανία και Ρουμανία

Ο Γρηγόρης συνεχίζει να μεγαλώνει στην Ευρώπη καθώς νέα καταστήματα στο εξωτερικό εντάσσονται στην οικογένειά του. Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται η ευρωπαϊκή αποδοχή του brand αλλά και η θέση του ως ένα από τα μεγαλύτερα franchise δίκτυα στο χώρο της ευρωπαϊκής καφεστίασης. Με στόχο να προσφέρει καθημερινά σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές  τους δημοφιλείς πλέον κρύους καφέδες freddo espresso & freddo cappuccino, τους φρεσκοστυμμένους χυμούς αλλά και τις παραδοσιακές πίτες, σάντουιτς και σαλάτες από ελληνικές πρώτες ύλες, ο Γρηγόρης εγκαινιάζει νέα καταστήματα σε Βερολίνο και Βουκουρέστι.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο μήνα εγκαινιάστηκε το 5ο  κατάστημα Gregorys στο Βερολίνο, στην οδό Kurfürstendamm  21, έναν από τους πιο διάσημους δρόμους της πόλης, και αποτελεί  το 7ο  σημείο συνολικά στη χώρα.

Σχεδόν ταυτόχρονα, άνοιξε το 4ο κατάστημα Gregory’s στη Ρουμανία, στην περιοχή Dristor του Βουκουρεστίου, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του ένα ακόμα κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Militari Shopping στο Βουκουρέστι.

Η ελληνική φιλοξενία αποτελεί βασικό συντελεστή για την επιτυχημένη ανάπτυξη του Γρηγόρη στο εξωτερικό και φυσικά δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο πρεσβευτή στις ευρωπαϊκές αγορές.

Με πάνω από 340 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, ο Γρηγόρης έχει κατακτήσει επάξια τη θέση της 9ης μεγαλύτερης αλυσίδας καφέ στην Ευρώπη και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των 250.000 καταναλωτών που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά! 

Γρηγόρης, αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό! 

***

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 47 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, στην Ελλάδα και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!  

Μπορεί να καταλαμβάνουμε την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ και την 1η θέση στα Famous Brands στην αγορά μικρής εστίασης, αλλά εμείς καθημερινά εργαζόμαστε για να καταλαμβάνουμε και μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι΄ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις φρέσκα και ποιοτικά υλικά, παραδοσιακές αλλά και μοναδικές συνταγές και ροφήματα. 

Facebook: @gregorysgr                       Website: www.gregorys.gr                  Instagram: @gregorysgr

 

Πληροφορίες για ΜΜΕ:

Πωλίνα Διγαλέτου - 6945595007 - polina@4wisemonkeys.gr