Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Το εντυπωσιακό νέο κατάστημα Γρηγόρης 10/05/2021

Ο Γρηγόρης, λανσάρει μία νέα εντυπωσιακή εικόνα στα καταστήματά του, σηματοδοτώντας έτσι τo πέρασμα στη νέα εποχή.

Με καθαρές γραμμές, φωτεινά χρώματα & εμπνευσμένα μηνύματα, το νέο κατάστημα Γρηγόρης διατηρεί ατόφιες τις αξίες  του, όπως το Πάθος, τη Δημιουργικότητα, την Ποιότητα, την Υπευθυνότητα & το Χαμόγελο.

Το αποτέλεσμα είναι μία αναβαθμισμένη minimal αισθητική & ένας φιλόξενος χαρακτήρας, που απογειώνουν την εμπειρία των καταναλωτών και μεταδίδουν την αφοσίωση του Γρηγόρη στην πελατοκεντρική εξυπηρέτηση.

Η κυριαρχία του λευκού και του πράσινου, ο μοντέρνος φωτισμός, οι ξύλινοι πάγκοι & η χρήση digital οθονών, αναβαθμίζουν την αγοραστική εμπειρία και αναδεικνύουν την τεχνογνωσία του Γρηγόρη στον καφέ & στο φαγητό.

Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξεις κι εσύ το δικό σου κατάστημα Γρηγόρης;

Περισσότερα για το Franchise μπορείτε να βρείτε εδώ


Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη
 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 49 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην Ελληνική αγορά μικρής εστίασης και την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες. 

 Website: gregorys.gr
Facebook: gregorysgr 
Linkedin: gregory’s food service group
Ιnstagram: gregorysgr