Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Βραβείο Customer Oriented Franchise για το Γρηγόρη από τα Franchise Awards 2014 03/02/2014

(3/2/2014)

​​Άλιμος, 3 Φεβρουαρίου 2014
Το βραβείο Customer Oriented Franchise, απέσπασε ο Γρηγόρης στην τελετή βράβευσης των Franchise Awards 2014, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου, υπό τις αιγίδες του ΕΒΕΑ, της ΕΣΕΕ και του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος και διοργάνωσε για 6ησυνεχόμενη χρονιά το περιοδικό Franchise Business.

Έχοντας διανύσει μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, η φετινή διάκριση του Γρηγόρη, για 6η συνεχή χρονιά, στη βράβευση των καλύτερων αλυσίδων Franchise, ήρθε ως επιστέγασμα των συνεχών προσπαθειών ενός ολόκληρου δικτύου για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει ο Γρηγόρης.

Η συγκεκριμένη βράβευση αποδεικνύει πως η αφοσίωση στο όραμά του, να προσφέρει την καλύτερη καθημερινή εμπειρία καφέ και μικρογευμάτων στον κόσμο, σε συνδυασμό με τις συνεχείς προσπάθειες ανάπτυξης της δραστηριότητας των συνεργατών του, είναι που κάνουν πάνω από 120.000 ανθρώπους να επισκέπτονται το δίκτυο Γρηγόρης  Μικρογεύματα, καθημερινά.

Το βραβείο Customer Oriented Franchise αποτελεί την 6η κατά σειρά ετήσια διάκρισή του Γρηγόρη στα βραβεία Franchise και ανήκει σε όλους τους ανθρώπους της εταιρίας αλλά και τους συνεργάτες franchisees, που με τη θετική τους διάθεση και προσπάθεια κρατούν υψηλά το επίπεδο της συνεργασίας.

Τα βραβεία Franchise επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchising ως κύρια στρατηγική ανάπτυξης και των ανθρώπων που ηγούνται της ανάπτυξης του κλάδου, δίνοντας ώθηση στα οράματα όλων των επιχειρηματιών του κλάδου και συνεισφέροντας στην διάδοση του θεσμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παρόν Δελτίο Τύπου και κάθε άλλο ζήτημα που αφορά τις δραστηριότητες του Γρηγόρη, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Διεύθυνση Marketing & Επικοινωνίας: τηλ. 210 9971331 (Ανδριτσοπούλου Μαριλένα – Marketing Manager).

Σημείωση για τους Συντάκτες: 
Για τον Γρηγόρη: Ο Γρηγόρης, πιστός στις αξίες του, γεμίζει με μεράκι το στομάχι και την καρδιά των φίλων του από το 1972. Η οικογένεια του Γρηγόρη περιλαμβάνει περίπου 250 σημεία στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία,  την Αλβανία και τις Μπαχάμες. Τα προϊόντα φρεσκοφτιάχνονται και φρεσκοψήνονται καθημερινά στην κουζίνα του κάθε Γρηγόρη σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές για να φτάνουν λαχταριστά και απολαυστικά στα χέρια των εκατοντάδων χιλιάδων πελατών του.