Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι

Κάψουλες Espresso Γρηγόρης

Κάψουλες Espresso Γρηγόρης για το γραφείο ή το σπίτι! 

Για το γραφείο

Κατά την διάρκεια της ημέρας είναι σημαντικό στο γραφείο να απολαύσεις τον αγαπημένο σου espresso για να δώσεις ενέργεια στην ημέρα σου, να πάρεις δύναμη για το επόμενο meeting ή απλά να κάνεις ένα διάλειμμα με τους συναδέλφους σου. Με τις κάψουλες Espresso Γρηγόρης, σου φτιάχνουμε τη ημέρα στο γραφείο προσφέροντας διαφορετικές επιλογές για να δημιουργήσεις ένα εξαιρετικό φλυτζάνι καφέ για όλους τους υπαλλήλους και συναδέλφους σου.

Για το σπίτι

Με τις νέες κάψουλες Espresso Γρηγόρης μπορείς να απολαύσεις τη μοναδική τελετουργία του καφέ espresso από το σπίτι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάψουλες Espresso Γρηγόρης και μηχανή που να λειτουργεί με κάψουλα Nespresso®*. Κάθε μία κάψουλα έχει το δικό της ξεχωριστό γευστικό προφίλ και προσφέρει μία εμπειρία αισθήσεων στο φλυτζάνι σου.

- Espresso Classic - έντονη, δυνατή γεύση και πλούσιο σώμα

- Espresso Arabica - γλυκόπιοτο με απαλή γεύση

- Espresso Decaf - χωρίς καφεΐνη

Οι κάψουλες Espresso Γρηγόρης είναι ειδικά μελετημένες ώστε να προσφέρουν μοναδικό άρωμα και ξεχωριστή γεύση

Είναι συμβατές με τις μηχανές Nespresso®* και διατίθενται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων στην προνομιακή τιμή των 3,50€

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

Με σκοπό λοιπόν να γνωρίσεις καλύτερα τις νέες Κάψουλες Espresso με την αγορά 2 πακέτων από οποιοδήποτε κατάστημα Γρηγόρης,  σου κερνάμε τον καφέ της επιλογής σου**! Έτσι έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις τον αγαπημένο σου καφέ στο σπίτι ή το γραφείο με τις κάψουλες και παράλληλα να απολαύσεις εντελώς δωρεάν τον αγαπημένο σου καφέ από το Γρηγόρη!

Και αν είστε πολλοί στο σπίτι ή στο γραφείο θα χρειαστείτε πολλές κάψουλες espresso έτσι λοιπόν, με την αγορά 10 πακέτων αποκλειστικά μέσω του www.gregorys.gr  ή του gregorys app έχεις 10% έκπτωση στην παραγγελία τους!

Γιατί… είναι ωραίο να μπορείς να φτιάξεις τον καφέ σου, όπως αγαπάς, κάθε στιγμή.

*Nespresso®* Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με την Γρηγόρης ΑΒΕΕ.

**Ισχύει για όλους τους καφέδες κανονικού μεγέθους και για αγορές έως 28/2/2019