Στο gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies & άλλες τεχνολογίες καταγραφής για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Πατήστε Συμφωνώ για να συνεχίσετε, ή επιλέξτε Ρυθμίσεις για να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας. Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Όροι & Αποτελέσματα Διαγωνισμού " Ο Γρηγόρης σε πάει Νάξο"


Αποτελέσματα Διαγωνισμού

ΝΙΚΗΤΕΣ  ΟΝ/ΜΟ 
ΤΑ ΞΙΔΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ Γαβριηλ Παναγιωτίδης
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  Βασιλικη Γκικα
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  Γιώργος πολυχρονιδης
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  Πάνος Καμπύλης 
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  Εύα Βλάχου
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  Birbilis Samourelis
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑ
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  χριστινα μανωλακη
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  Apostolos Eglezos
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  Artemis Zeugouli
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  Ευθαλια Παπαγεωργίου
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  Manos  Markozanis
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  Ioannis Leontopoulos
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  Stefanos Prokos
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  Άννα Φαλκου
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΛΟΥΚΟΣ
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  ΑΝΝΑ- ΜΑΡΙΑ  ΚΑΜΠΟΛΗ
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  Στεργιος Στεργιαδης
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  ΤΖΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΘΕΡΜΟΣ & ΤΣΑΝΤΑ  ΑΘΗΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ


Όροι συμμετοχής 

  1. H εταιρεία “ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ” (έδρα Άλιμος Αττικής, Αρχαίου Θεάτρου 8, τηλ. 210-9971100), εφεξής η «Διοργανώτρια», διορ­γα­νώ­νει προω­θητική ενέργεια & διαγωνισμό με τίτλο O Γρηγόρης σε πάει Νάξο ” (εφεξής «ο Διαγωνισμός»).
  2. Στον Διαγωνισμό δικαιούνται να λάβουν μέρος μόνον πρόσωπα ηλικίας άνω των 18 ετών που δια­μέ­νουν νόμιμα στην Ελλάδα και τα οποία έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Εξαιρούνται οι εργαζό­μενοι στον όμιλο εταιρειών ΓΡΗΓΟΡΗΣ, στα franchise καταστήματα της ΓΡΗΓΟΡΗΣ, οι σύζυγοι, καθώς και οι συγγενείς αυτών έως και δευτέρου (Β) βαθμού.
  3. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσω του mobile application Gregory’s eorder, της Διοργανώτριας κατά την χρονική περίοδο από 09/07/2018 έως 22/07/2018 (και ώρα 23:59), με σκοπό οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό να αποκτή­σουν ένα από τα δώρα που αναφέρονται στη συνέχεια.

H συμμετοχή συνεπάγεται αυτοδικαίως και αυτομάτως την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή από τους χρήστες των Όρων Συμμετοχής του Διαγωνισμού.

  1. Τρόπος Συμμετοχής:

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν κάνει download το mobile application Gregory’s eorder  http://onelink.to/gregorysapp , να κάνουν εγγραφή χρήστη ή να συνδεθούν με τα στοιχεία τους και στη συνέχεια να καταχωρήσουν την παραγγελία τους.  Με κάθε ολοκλήρωση παραγγελίας, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μία συμμετοχή στην κλήρωση για να κερδίσουν τα παρακάτω δώρα.  Ολοκληρωμένες παραγγελίες θεωρούνται μόνο οι παραγγελίες που γίνονται δεκτές από το σύστημα, δηλαδή όσες είναι κατά ποσό ίσες ή μεγαλύτερες με το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό παραγγελίας για delivery μέσω mobile app όπως αυτό ορίζεται από την υπηρεσία.

  1. Τα δώρα 
    Ένας (1) τυχερός νικητής θα κερδίσει ένα διήμερο ταξίδι στη Νάξο για 2 άτομα. ( Το δώρο συμπεριλαμβάνει, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο και ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το λιμάνι του Πειραιά). Το δώρο ισχύει υπό την προϋπόθεση διαθεσιμότητας,  ο νικητής πρέπει να ενημερώσει το ταξιδιωτικό γραφείο (Norstar S.A, www.norstar.gr, ) τουλάχιστον μια εβδομάδα (ήτοι 7 ημέρες) πριν τις επιθυμητές ημερομηνίες του ταξιδιού και το ταξίδι μπορεί να λάβει χώρα μέχρι τις 30/9/2018.

 
Είκοσι (20) τυχεροί νικητές θα κερδίσουν ο καθένας  από  ένα καλοκαιρινό κιτ, το οποίο περιλαμβάνει ένα (1) θερμό ροφημάτων Γρηγόρης και μια (1) επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα.

6.Ανάδειξη Νικητών

Η ανάδειξη των τυχερών νικητών θα γίνει με την πραγματοποίηση κλήρωσης όπως ορίζεται παρακάτω:

Ο ένας  (1) νικητής που θα κερδίσει ένα διήμερο ταξίδι στη Νάξο θα αναδειχθεί από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 23/07/2018 στις 12:00. Δικαιούνται να συμμετέχουν στην κλήρωση  όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει παραγγελία αποκλειστικά από το mobile application Gregory’s eorder κατά την χρονική περίοδο από 09/07/2018 έως 22/07/2018 (και ώρα 23:59). Από την κλήρωση θα αναδειχθούν και δύο (2) επιλαχόντες για την περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον Νικητή ή δεν επαληθευθεί η εγκυρότητα της συμμετοχής του ή η συμμετοχή του ακυρωθεί λόγω παράβασης των παρόντων όρων. Οι δύο (2) επιλαχόντες θα υπεισέρχονται στη θέση του νικητή σύμφωνα με τη σειρά κλήρωσής τους.

Οι είκοσι (20) τυχεροί νικητές που θα κερδίσουν ο καθένας ένα καλοκαιρινό κιτ, το οποίο περιλαμβάνει ένα (1) θερμό ροφημάτων Γρηγόρης και μια (1) επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα, θα αναδειχθούν από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 23/07/2018 στις 12:00. Δικαιούνται να συμμετέχουν στην κλήρωση όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει παραγγελία αποκλειστικά από το mobile application Gregory’s eorder κατά την χρονική περίοδο από 09/07/2018 έως 23/07/2018 (και ώρα 23:59). Από την κλήρωση θα αναδειχθούν και  10 (δέκα ) επιλαχόντες για την περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους Νικητές ή δεν επαληθευθεί η εγκυρότητα της συμμετοχής τους ή η συμμετοχή τους ακυρωθεί λόγω παράβασης των παρόντων όρων. Οι επιλαχόντες θα υπεισέρχονται στη θέση του νικητή σύμφωνα με τη σειρά κλήρωσής τους.

Δεδομένου ότι ο Διαγωνισμός αποτελεί προωθητική ενέργεια της Διοργανώτριας, από του κληρωθέντες Νικητές μπορούν να αναδειχθούν μόνο όσοι παρέχουν την συγκατάθεσή τους για την αναφορά του ονόματός τους κατά την προβολή από την Διοργανώτρια των αποτελεσμάτων.

Για την παραλαβή των δώρων  η εταιρεία “ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ”, θα επικοινωνήσει με τους νικητές μέσω τηλέφωνου ή email στα στοιχεία επικοινωνίας που οι ίδιοι έχουν παράσχει μέσω του mobile app, για να τους  ενημερώσει για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Τα δώρα που θα διατεθούν από τη Διοργανώτρια στο πλαίσιο του Διαγω­νι­σμού, ορίζονται από αυτήν και αποκλείεται η ανταλλαγή τους με άλλο δώρο ή η εξαργύρωσή τους με μετρητά. Τα δώρα είναι απολύτως προσωποπαγή, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως, μοναδικά και δεν αντικαθίστανται.

Η ανάδειξη των τυχερών που θα κερδίσουν τα  δώρα θα γίνει με κλήρωση που θα διεξαχθεί με τη χρήση ηλεκτρονικού συστήματος που διαθέ­τει η εταιρεία εταιρεία “ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ” και το οποίο αποκλείει πιθανό­τητα ανθρώπινης παρέμβασης και εξασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στα γραφεία της εταιρείας “ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ” στις ημερομηνίες που ορίζονται παραπάνω.
Οι νικητές των κληρώσεων θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.gregorys.gr , την ημερομηνία που ορίζονται οι κληρώσεις (με το όνομα και το επώνυμο το οποίο έχουν δηλώσει στην ηλεκτρονική παραγγελία τους).


Εφόσον η επικοινωνία με κάποιον από τους νικητές δεν  καταστεί δυνατή εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης, ή αυτός δεν παρέχει την συγκατάθεσή του για δημοσίευση του ονόματός του στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κατά τα ανωτέρω αυτός χάνει αυτόματα το δικαίωμα στο δώρο και υπεισέρχεται στη θέση του ο πρώτος στη σειρά της κλήρωσης επιλαχών .Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που η συμμετοχή του στο Διαγωνισμό δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους ή σε περίπτωση που ο Νικητής αρνηθεί να παραλάβει το δώρο του. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία ούτε με το Νικητή ούτε και με τους επιλαχόντες ή κανείς από αυτούς δεν αποδεχθεί το δώρο, η Διοργανώτρια θα εξετάσει εκ νέου την κατάσταση και θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση.
Η Διοργανώτρια θα προβάλλει τον Διαγωνισμό μέσα από την ιστοσελίδα της (www.gregorys.gr) και διατηρεί το δικαίωμα να προβάλλει τον Διαγωνισμό και την εξέλιξή του με κάθε μέσο (πχ μέσω τηλεόρασης, ραδιοφώνου, έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του internet (περιλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης). Η Διοργανώτρια επίσης διατηρεί το δικαίωμα να προβάλλει με τους ανωτέρω τρόπους και μέσα και το όνομα των Νικητών (υπό τις ανωτέρω προϋποθέσεις) 

Ευθύνη 

 10.1.      Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφε­ρο­μένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώ­τρια δεν ανα­λαμβάνει καμία υποχρέωση ανα­φορικά με την εξασφά­λιση, την υποβοήθηση της πρόσβα­σης σε χώ­ρους διαδικτύου ή την παροχή διευκο­λύν­σεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο διαδικτυ­α­κό τόπο του διαγωνισμού επιτρέ­πεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικεί­ου δια­κομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προ­δια­γρα­φές του Διαγωνισμού. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποια­δή­ποτε επιβάρυνση των συμμε­τεχό­ντων-χρηστών εκ των άνω αιτιών.

 10.2.      Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός είναι δυνατόν να επηρεαστεί ή να διακοπεί προ­σω­ρι­νά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκ­­τρονικά μηνύ­ματα και η μετά­δο­ση δεδομένων, καθώς και η δυνα­τό­τητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μετα­βολών ή διακοπών που εξαρ­τώ­νται πλήρως από τις δυνα­τότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη της Διοργανώτριας.  

 10.3.      Σε περίπτωση κατά την οποία, κατά την ανέλεγκτη κρίση της Διοργα­νώ­τριας, υπάρ­χουν επαρκείς ενδείξεις χειραγώγησης της διαδικασίας συμ­με­το­χής ή οποιασδήποτε άλλης επιλήψιμης πρακτι­κής, η Διοργανώτρια θα έχει το δικαί­ωμα να ακυρώσει τον συγκεκριμένο συμμετέχοντα και να μην τον αναδείξει ως νικητή. Στην περίπτωση αυτή, ο εν λόγω συμμετέχων χάνει οριστικά το δικαί­ωμά του επί του σχετικού Δώρου.

 10.4. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι η συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικώς με δική τους ευθύνη. To mobile application Gregory’s eorder είναι διαθέσιμo στους συμμετέχοντες στην κατά­σταση που ευρί­σκε­ται και η Διοργανώτρια, οι διευ­θυ­ντές, υπάλληλοι και προστη­θέντες αυτής δεν προβαί­νουν σε οποια­δή­ποτε δήλωση ούτε και παρέχουν οποια­δή­ποτε εγγύηση όσον αφορά την ακρίβεια και πληρότητα αυτού ή του περιεχομένου οποιασδήποτε ιστοσελίδας είναι συνδεδεμένη με αυτό και ουδεμία ευθύνη θα έχουν για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκύψει από την εν λόγω αιτία.

  1. Ο Διαγωνισμός προϋποθέτει και περιλαμβάνει επεξεργασία και χρήση προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με όσα ορίζονται στο παρόν. Ως εκ τούτου σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 (α) στον Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν ήδη παράσχει κατά την εγγραφή τους στο mobile application Gregory’s eorder ή σε μεταγενέστερο αυτής χρόνο την συναίνεσή και άδειά τους για την χρήση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον κανονισμό απορρήτου του mobile app, και (β) Νικητές μπορούν να αναδειχθούν μόνο όσοι παρέχουν την συγκατάθεσή του για την χρήση του ονόματός τους κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων..

Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα, μέσα από το mobile app και στο πλαίσιο της πολιτικής απορρήτου που διέπει αυτό, πρόσβασης στο αρχείο που θα δημιουρ­γηθεί, διόρθωσης, διαγραφής ή προβολής αντιρρήσεων, περιορισμού και εναντίωση σχετικά με τα στοιχεία που τους αφορούν, σύμφωνα με τον Κανονισμό.  Για την άσκηση των δικαιωμάτων που απορρέ­ουν  από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό  2016/679  , οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια εταιρεία που εδρεύει στον Άλιμο Αττικής επί της οδού Αρχαίου Θεάτρου αριθμός 8, τηλ 210 -9971100.

12.Η Διοργανώτρια διατηρεί τo δικαίωμα vα μεταβάλει τoυς Όρoυς Συμμε­τοχής στον Διαγωνισμό κατά την ανέλεγκτη κρίση της (πέραν όσων αφορούν την επεξεργασία προσωπικών δεοδμένων). Οι τυχόν τροπο­ποιήσεις θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.gregorys.gr και θα είναι δεσμευτικές για όλους τους συμμετέχο­ντες. Η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύ­νη αναλαμβά­νει αναφορικά με τις εν λόγω τρο­­πο­ποιήσεις. Επίσης, η Διοργα­νώ­τρια διατηρεί το δικαίωμα vα ακυρώσει τον Διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

 13.Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Διαγωνισμό, κάθε συμμε­τέ­χων ή τρίτος μπορεί να επικοινωνήσει μέσω προσω­πικού μηνύματος (inbox) στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας www.facebook.com/gregorys.gr ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο info@gregorys.gr

 14.Οι παρόντες Όροι Συμμετοχής διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και κάθε τυχόν διαφορά θα επιλύεται από τα αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών.

 15.Οι παρόντες Όροι Συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.gregorys.gr.

 16.Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανε­πι­­φύ­­λα­κτη αποδοχή του συνόλου των ανωτέρω όρων και τη συν­ακό­λου­θη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση ή απαίτηση κατά της Διοργα­νώ­­τριας.

 Η συμμετοχή στο διαγωνισμό υπό όρους ή με επιφύλαξη δεν είναι δυνατή, και ως εκ τούτου είναι άκυρη.