Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Μεγάλος Πράσινος Διαγωνισμός από τον Γρηγόρη! 16/06/2021


Ο Γρηγόρης εδώ και χρόνια, έχει ξεκινήσει μία σημαντική προσπάθεια, έτσι ώστε ΜΑΖΙ με το καταναλωτικό κοινό, να φτιάξει έναν κόσμο πιο πράσινο, για ένα καλύτερο αύριο! Ετοίμασε λοιπόν, έναν μεγάλο «Πράσινο Διαγωνισμό», όπου δίνει την ευκαιρία σε όσους γυρίσουν τον τυχερό τροχό, να κερδίσουν απίθανα «πράσινα» δώρα, που «ενισχύουν» την οικολογική συνείδηση.

Τα δώρα του τροχού είναι: επαναχρησιμοποιούμενα θερμός νερού και θερμός ροφημάτων Γρηγόρης, σετ φλυτζάνια espresso color change Γρηγόρης και θήκες για τα δημοφιλή καλαμάκια staramakia, που παρασκευάζονται από σιτάρι.

Ταυτόχρονα, όλοι όσοι συμμετέχουν στον «Πράσινο Διαγωνισμό», λαμβάνουν αυτόματα συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση, για να κερδίσουν ένα από τα τρία ηλεκτρικά πατίνια που θα δοθούν στην κορύφωση του διαγωνισμού.

Παίξτε και εσείς μέχρι τις 30 Ιουνίου που είναι σε ισχύ ο διαγωνισμός, δοκιμάζοντας την τύχη σας, είτε στο gregorys.gr, είτε σε κάποιο κατάστημα Γρηγόρης σκανάροντας το qr code που βρίσκεται στο ταμείο!

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις του Γρηγόρη στη μείωση χρήσης πλαστικών πατώντας εδώ και ξεκινήστε και εσείς τις δικές σας δράσεις γι’ αυτή τη μεγάλη και συλλογική προσπάθεια για το περιβάλλον.

Μειώνουμε τη χρήση του πλαστικού. Στο Γρηγόρη ξεκινάμε από σήμερα μαζί!


Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 49 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Website: gregorys.gr
Facebook: gregorysgr
Linkedin: gregory’s food service group
Ιnstagram: gregorysgr